Micke, Markus, Sebastian och Magnus tränar  på cross-banan i Bodafors. Vädret är kass - spöregn - men inget som vikingarna från Malmbäck bangar för.

Banan är hyfsat nyfixad så det mesta av puckelpisten är borta => man kan ladda ordentligt inför platå-hoppet som synes på bilderna.

Markus går ut hårt med flera spektakulära hopp, tyvärr skördar det sitt pris i form av kramp i händerna och han går i depå ganska snart. Agressionen togs ut på hans stackars invalidiserade bakskärm som under rått våld avrättades.

Micke börjar lite trevande, är ju första gången på en crossbana på 22 år, men hittar snart gasen också. Behövde bara en brötande, passerande 4-taktare att gå igång på...

Sibbe tog det lite piano eftersom bakfälgen var spräckt rätt över... Kompenserade dock detta snyggt genom att alltid landa med framhjulet först(!)

Klicka på respektive bild för förstoring (högerklicka på dem för att ladda hem).

horizontal rule

bulletDen sedvanliga ställtiden tar sin start med lossning;

Som vanligt förlängs den med en halvtimme på grund av KTM-maskinernas krävande förvärmning. (Micke kan på begäran närmare beskriva ceremonin, Detta forum kan inte återge de formuleringar som scenen så målande bruka innehålla...)

Dock, snart är cirkusen igång. Magnus YZ426 visar hur man ska hantera en cykel.

bulletMarkus laddar inför platån. Utgångshastigheten ser bra ut....

bulletMicke, trots sin ålder och 3 barn, får till slut hyfsad höjd oxå...

 

Back to Top